خرما عسلی

خرما عسلی

خرما عسلی که به رطب زرد هم شهرت دارد یکی از محصولات خرما خاص منطقه شهرخشت از توابع شهرستان کازرون است. این خرما در بازار ایران به خوبی شناخته شده است و بسیاری از مردم به دلیل شهد فراوان و مزه فوق العاده ای که دارد این نوع خرما را در سفره خود جای داده اند.

خرما عسلی یا همان رطب زرد رنگی روشن دارد. این خرما در زمان رطب بودن و قبل از اینکه کاملا به مرحله رسیدن و یا پختن برسد رنگی زرد رنگ دارد و بعد از ان در زمان پختن خرما و آماده شدن به رنگ قهوه ای روشن در می آید. معمولا این خرما زود رس است و در زمان رطب برداشت می شود و مابقی فرآیند آماده شدن خرما بعد از چیده شدن خرما طی می شود.

منطقه شهرخشت یکی از مناطق خرما خیز ایران است که تنوع خرما در این منطقه زیاد است. یکی دیگر از خرماهای این منطقه که شهرت فراوانی دارد خرما کبکاب می باشد. در واقع عمده نخلستان های این منطقه را نخل های خرما کبکاب در بر گرفته است. خرما عسلی در مرحله خارک مزه ای گس دارد و رنگ آن در همین زمان به زرد می گراید.

طعم خرما عسلی بسیار مطبوع و خوش طعم است. این خرما در دهان خیلی راحت حل می شود و از زمره و یا دسته های خرما تر محسوب می شود.  امروزه به غیر از مشتریان داخلی که از طرفداران این نوع خرما هستند خوشبختانه خرما عسلی در بازارهای جهانی و بین المللی هم آوازه خوبی داشته و بازار مناسبی را به خود اختصاص داده است.

بر اساس آمار در سال 97 حدود 7000 هکتار از نخلستان های منطقه شهرخشت را نخلستان های رطب عسلی به خود اختصاص داده اند. البته خرما عسلی در سایر مناطق کشور نیز کشت می شود ولی به دلیل کیفیت این خرما در منطقه شهرخشت این رطب عسلی این منطقه شهرت بیشتری پیدا کرده است.

خرما عسلی همانگونه که توضیح داده شد از جمله خرماهای تر و مرطوب به حساب می آید و برای اینکه بتوان آنها را در مدت طولانی نگهداری کرد باید بعد از برداشت به خوبی آنها را در انبارهای مجهز به خنک کننده نگهداری کرد. حدداقل باید این خرما در دمای 15- تا 20- درجه سانتیگراد نگهداری شود.

خرما عسلی شیره زیادی دارد و از شیره آن هم استفاده های فراوان می شود اما باید در نظر داشت که در زمان مصرف باید این خرما به خوبی شستشو داده شود. ضمن اینکه این خرما دارای هسته ای سخت و محکم است، پوستی نازک دارد که به راحتی هم هسته و هم پوسته از گوشت خرما جدا می شوند. ضمن اینکه کلاهک میوه نیز از هسته و گوشت به راحتی جدا می شود.

توجه به این نکته مهم در زمان برداشت و شستشو ، حمل و نقل و نهایتا بسته بندی خرما عسلی بسیار مهم است که این خرما بافتی بسیار نرم دارد و بر اثر فشار له شده و یا متلاشی می شود از این رو باید حتی المقدور فرایند بسته بندی و عملیات های دیگر روی خرما بصورت مکانیزه انجام شود.

خوشبختان شرکت خرما سیاه با استفاده از مدرن ترین دستگاه های حمل و نقل ، شستشو و سورت بندی بسیار مدرن توانسته گامی مهم در حفظ سلامت و زیبایی ظاهری این خرما تا زمان رسیدن یان خرما به دست مصرف کننده بر دارد.

شرکت خرما سیاه بعد از حمل این خرما و شستشو آن اقدام به سورت بندی خرما در درجات کیفی یک  و دو نموده و آنها را در ظروف استاندارد و با طراحی فوق العاده زیبا در حجم های نیم کیلویی تا 4 کیلویی برای مصرف داخلی و در وزن 5 تا 15 کیلویی برای مصرف خارجی و یا صادرات بسته بندی و در انبارهای کاملا مجهز و مکانیزه تا زمان ارسال بوسیله وسایل حمل و نقل یخچال دار خرما عسلی را نگهداری می کند تا با بالاترین کیفیت ممکن خرما عسلی یا رطب عسلی به دست مشتریان خود برسد.

 

خواص خرما عسلی

خرا عسلی دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است تا جایی که به عنوان یک غذا و یا میان وعده غذایی می توان روی آن حساب کرد.  انواع مواد قندی و پروتئینی و انواع مواد معدنی و ویتامین ها در این خرما شناسایی شده است که تماما برای سوخت و ساز بدن و انرژی و سلامت بدن ارزشمند هستند.

خرما عسلی دارای انواع ویتامین های A ,B  ،C ,E می باشد که برای تنظیم تمامی ارگان های بدن از ضروریات محسوب می شوند. همین موضوع باعث شده است که خرما عسلی به عنوان یکی از منابع غنی ویتامین شناخته شود که برای بسیار از مشکلات استخوانی، عفونی و سرما خوردگی مناسب شناخته شود. ضمن اینکه ویتامین B موجود در خرما عسلی یکی از بهترین مکمل ها برای تقویت اعصاب است.

از شربت خرما عسلی که با آب جوشانده شود و تهیه شود برای رفع مشکل سنگ مثانه و یا ناراحتی های گوارشی و مشکلات یبوست مزمن استفاده می شود. خرما عسلی طبع بسیار گرمی دارد و برای افرادی که طبع سرد دارند توصیه می شود. خرما عسلی به عنوان یکی از مواد غنی برای افرادی که دچار سرد مزاجی و یا مشکلات جنسی هستند بسیار توصیه می شود. خوردن 3 تا 5 عدد از این خرما در روز انرژی فراوانی برای شما به همراه خواهد داشت.

فسفر و پتاسیم و آهن موجود در خرما عسلی نیز بسیار فراوان است و از این رو برای مشکلات عصبی و کم خونی مناسب است. در نظر داشته باشید که قند این خرما بسیار زیاد است و هر چند نوع قند آن با قند مصنوعی متفاوت است ولی بهتر است در خوردن آن افراد دیابتی احتیاط کنند.

البته خرما عسلی از نوع خرماهای نرم محسوب می شود که به اندازه خرماهای خشک و نیمه خشک انرژی زا و دارای قند نیست از این رو افرادی که مشکلات دیابتی دارند و یا از اضافه وزن رنج می برند خیلی هم نیازی به نگرانی برای مصرف این میوه نباید داشته باشند و تنها بهتر است روزانه چند عدد از این خرما را استفاده کنند.

البته با استفاده از روش های صنعتی و مکانیزه در شرکت خرما سیاه این خرما گاها میزانی از رطوبت خود را هم از دست می دهد تا بهتر بتوان شرایط نگهداری و حمل و نقل آن را تامین کرد که در این صورت این مکانیزه شدن خرما بر روی بسته بندی آن درج می شود.

 

شرایط نگهداری خرما عسلی

خرما عسلی دارای کربوهیدارت فراوان یا همان مواد قندی زیادی است. از این رو میوه خرما عسلی محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها است و به همین دلیل توصیه می شود در دمای بسیار خنک نگهداری شود. حتی افرادی که این خرما را برای مصرف در خانه خریداری می کنند باید آن را در یخچال خانه نگهداری کنند.

در نظر داشته باشید که بر خلاف خرما خشک و نیمه خشک که می توان در محیط بیرون یخچال آن را برای مدت تا حدود یک سال نگهداری کرد اما خرما عسلی را باید در داخل یخچال نگهداری و در ظرف مدت نهایتا 8 ماه استفاده کرد وگرنه احتمال ترش شدن خرما هست.

هر چند از گوشت خرما عسلی برای تهیه انواع کیک و حلوا و لواشک و یا مواد غذایی دیگر نیز استفاده می شود و می توانید در صورت عدم استفاده از خرما در مدت مشخصی با جدا کردن هسته و کلاهک میوه از آن به عنوان یک قند طبیعی و سالم برای پخت بسیاری از این مواد غذایی استفاده کنید و یا آن را جوشانده و از شیره و جوشانده آن برای تهیه انواع شربت و نوشیدنی استفاده کنید.

 

گروه صنعتی خرما خشک با استفاده از دستگاه های تمام مکانیزه و بهداشتی فرآیند شستشو و بسته بندی مدرن محصولات خرما از جمله خرما عسلی یا رطب عسلی را بدون کوچکترین آسیب به بافت خرما انجام می دهد. لازم به توضیح است که بسته بندی های خرما عسلی به شکلی تهیه شده که برای صادرات این محصول به سایر کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس از اعتبار ایران دفاع کند و به همین دلیل بهترین نوع خرما عسلی را می توانید از برند خرما سیاه بخواهید.

شما هم می توانید برای ثبت سفارش خرید خود همین امروز با کارشناسان ما در شرکت خرما سیاه تماس گرفته و به هر میزان که نیاز دارید خرما عسلی را از ما با کیفیت بسیار بالا سفارش دهید.

برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.

شرکت خرما سیاه

دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی بعد از سید خندان بالاتر از خواجه عبدالله کوچه خوی پلاک 26 زنگ 555

تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان

تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021

آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009

دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)

تلفن: +84 0936070628

 

 

 


balckdate2019 خرما ,عسلی ,استفاده ,نگهداری ,بندی ,منطقه ,خرما عسلی ,خرما سیاه ,بسته بندی ,شرکت خرما ,برای مصرف

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و.. دارید ؛ کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشخصات


کسب درآمد

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و.. دارید ؛ کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان وی دیزاین فروش فلزیاب شیراز دنیای تکنولوژی - تیچ میچ appwebsiteseo بهترین متخصص ارتودنسی ، دکتر فرهاد صدرالدینی Turkor | اخبار داغ سینمای ترکیه و کره جنوبی آموزش طراحی چهره هدف در زندگی آهنگ جدید ایرانی درباره موادی از سنگها تهیه می شود ثبت نام لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد استهبان 98 99 ازمون ۲۲دی دوم دبستان Course Selection azad University masters لیلی بی عشق مریم طاهرب جواب فعالیت در منزل صفحه ۶۳ تفکر هشتم نکات کلیدی جهت رعایت سلامتی کنکوریها مریم جان کیه عمو انشا صفحه ۵۶ فارسی هفتم حل میانترم الاستیسیته