ارزش غذایی خرما مضافتی

نبود دستگاه ها و وستایل مکانیزه بسته بندی ، بسته بندی دستی و توسط نیروی کار انسانی، نبود بسته بندی مناسب و غیره از مشکلات صنعت خرما مضافتی در ایران است که همین موضوعات نه تنها باعث تلف شدن مقدار زیادی از خرما ها می شود بلکه باعث هزینه های سر بار و افزایش هزینه تمام شده محصول هم می شود.

معمولا خرما در انبار ها یا سردخانه های با درجه هوای بین 5- تا 5+  نگهداری می شود و در حدود بین 9 ماه و در بازه های زمانی مختلف به بازار ایران و خارج از کشور صادر می شود. سردخانه های ایران معمولا خیلی مجهز و پیشرفته نیستند ولی برای نگهداری محصول شرایط کافی را معمولا دارند.

برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.

دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی بعد از سید خندان بالاتر از خواجه عبدالله کوچه خوی پلاک 26 زنگ 555

تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان

تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021

آدرس دفتر : تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-گاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009

دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)

تلفن: +84 0936070628

 


balckdate2019 خرما ,خیابان ,تلفن ,دفتر ,بندی ,مضافتی ,خرما مضافتی ,بسته بندی ,تهران خیابان ,مراجعه فرمایید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

برمودا.تسلا.فالیپسا پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان لینا چت|ناظر چت|لینا چت مرکز خرید دام زنده در تهران گروه آموزش زبان چهارباغ اشعار شاعر کوروش فهیما آموزش زبان های خارجی همه چی موجوده